Exclusief bij Mobielewielen: het nieuwe model van Peugeot, de Rifter, volledig rolstoeltoegankelijk.

U heeft er in de media misschien al over gehoord of gelezen: Peugeot heeft een nieuw model op de markt gebracht, de Rifter.

De Peugeot Rifter Allure is vanaf nu bij Mobielewielen te bestellen, als volledig rolstoeltoegankelijke auto. De rolstoelpassagier heeft een plaats deels tussen de twee passagiersstoelen op de tweede zitrij. Goed zicht dus ook voor de roelstoelpassagier!

De Rifter Allure beschikt over een makkelijk bedienbare oprijplaat. Als er geen rolstoelpassagier mee reist, is deze plat in de bodem opgeborgen. U heeft dan veel bergruimte. Reist er wel een rolstoepassagier mee, dan wordt de oprijplaat achter de rolstoelpassagier opgeklapt, maar wordt het zicht vanuit de achterruit niet belemmerd.

De Peugeot Rifter Allure is verkrijgbaar met een 1.2PureTech benzine moter, handgeschakeld. Daarnaast is er de 1.5BlueHDi dieselmotor 100 PK (handgeschakeld) en de 1.5BlueHDi dieselmotor 130 PK, automaat.

Peugeot Rifter Allure

Neem contact met ons op als u meer wilt weten, wij helpen u graag!

Wellicht ook interessant voor u

Sluit Menu