Tevreden klanten rolstoelauto’s bij collega’s in de UK

Een drietal dagen mocht Mobielewielen meelopen met een collega in de UK, regio Londen. Behalve het feit dat opnieuw duidelijk werd dat de voertuigen zeer gebruikersvriendelijk en praktisch zijn, viel op dat de diverse klanten die werden bezocht, enorm enthousiast en dankbaar waren. Over het bezoek dat wij brachten om een passing te doen (Past de rolstoel? Lukt het inrijden?), maar ook over de kwaliteit van de auto’s en hun ombouw. Aan klanten werd uitgelegd hoe de rolstoel in de auto gereden moet worden en hoe die te bevestigen. Dat gaat op eenvoudige wijze middels het makkelijk te gebruiken rolstoelbevestigingssysteem en ook dankzij bijvoorbeeld de elektrische lier wordt dat heel gemakkelijk gemaakt. Daarnaast zijn de oprijplaten lichtgewicht en daardoor goed te bedienen.

Ook in Nederland kunnen binnenkort thuispassingen en -demonstraties geboekt worden. Houd onze website in de gaten voor nieuws hierover!

Wellicht ook interessant voor u

Sluit Menu