Aanschaf rolstoelauto in 2019 interessant voor taxibedrijven

Met het oog op de plannen in 2020 de regeling voor BPM teruggave voor taxibedrijven te stoppen, is het interessant om juist in 2019 nog tot aanschaf van nieuwe voertuigen over te gaan.

Ford Tourneo Custom Independence

De auto’s van Mobielewielen zijn standaard voorzien zijn van de belangrijkste voorzieningen voor rolstoelvervoer. De Ford Tourneo Custom Independence is voor taxibedrijven bijvoorbeeld een interessante keuze. De Independence is in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. Zo is er o.a. het model Twin, dat plaats biedt aan twee rolstoelpassagiers en tot zes overige passagiers (plus de bestuurder). Deze uitvoering is voorzien van een verlaagde vloer. Een elektrische lier wordt standaard meegeleverd. Goede toegang en gebruiksgemak worden gegarandeerd door de lichtgewicht oprijplaat en het makkelijk te bedienen rolstoelbevestigingssysteem.

Wellicht ook interessant voor u

Sluit Menu