Nieuwe rolstoelauto aan de Horizon!

Het gloednieuwe model van Peugeot, de Rifter, is bij Mobielewielen verkrijgbaar als rolstoeltoegankelijke auto. De Peugeot Rifter Horizon is een robuuste, stoere, ruime MPV, uitgevoerd in de rijke uitrusting “Allure”, waarin een rolstoelpassagier comfortabel mee kan reizen! Wij zijn er trots op deze mooie auto te kunnen aanbieden. De auto is voorzien van een makkelijk bedienbare lichtgewicht oprijplaat die plat in de vloer opvouwbaar is. Reist er geen rolstoelpassagier mee, dan heeft de auto dus een vlakke vloer en veel bergruimte. De rolstoelpassagier heeft een plaats tussen de andere passagiers, een ruime plaats en bovendien prima zicht. Het vierpunts-rolstoelbevestigingssysteem is veilig en daarnaast makkelijk in gebruik.

Wij hopen hier veel klanten blij mee te maken! Wilt u meer weten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Wellicht ook interessant voor u

Sluit Menu