Bij de aanschaf van een aangepaste auto komt een hoop kijken. Misschien bent u al even op zoek naar de juiste rolstoeltoegankelijke auto. U hebt dan ongetwijfeld vragen als: “Wat heb ik precies nodig? Bij wie moet ik zijn? Moet ik een auto laten ombouwen? Wat zijn de kosten?”

Bagnoles Mobielewielen levert rolstoeltoegankelijke auto’s die standaard voorzien zijn van de belangrijkste aanpassingen voor rolstoelvervoer. Dat betekent dat u de auto in feite “kant en klaar” bij ons kunt aanschaffen. Dat maakt uw zoektocht naar een aangepaste auto stuk eenvoudiger!

Wilt u meer weten? Laat uw gegevens achter, dan nemen wij contact met u op. Wij helpen u graag in uw zoektocht naar de juiste rolstoelauto.

Gebruiksgemak, goede toegankelijkheid en veiligheid staan voorop

De rolstoelauto’s zijn voorzien van lichtgewicht oprijplaten, welke het gebruik makkelijker maken.  Bovendien zijn de rolstoelbevestigingssystemen in alle auto’s van Mobielewielen veilig en zeer gebruikersvriendelijk. Daarnaast zijn de invalide auto’s allemaal standaard voorzien van een elektrische lier.  Alles is ontworpen met goede toegankelijkheid en veiligheid als uitgangspunt.

Aangepaste auto

Snelle levering van rolstoelauto mogelijk

Doordat de aangepaste auto’s in grote aantallen worden geproduceerd, kunnen deze snel geleverd worden. Bovendien zijn de prijzen van de rolstoelauto’s van Mobielewielen zeer concurrerend. Er zijn diverse voertuigen waaruit u kunt kiezen: de Peugeot Rifter Horizon™ of de Ford Tourneo Custom Independence™. In de indeling van de zitplaatsen zijn voor beide modellen diverse keuzemogelijkheden. Uw keuze zal afhankelijk zijn van uw wensen omtrent de hoeveelheid ruimte die u nodig heeft en het aantal personen dat u in de aangepaste auto wilt kunnen vervoeren.

Snel op pad met uw rolstoelauto? Wij helpen u graag.

Moderne en luxe aangepaste auto voor het hele gezin

De Peugeot Rifter Horizon™ is een ruime, luxe uitgeruste gezinsauto (uitvoering Allure, metallic lak standaard inbegrepen). De rolstoelplaats bevindt zich naast de overige passagier(s). Wanneer er geen rolstoelpassagier mee reist, is de oprijplaat plat in de vloer opgevouwen: u heeft op deze manier veel bergruimte. De auto ziet er op die manier ook niet uit als een aangepaste auto. Reist de rolstoelpassagier wél mee, dan wordt de oprijplaat zodanig opgeklapt, dat het zicht vanuit de achterruit niet wordt belemmerd

De ideale invalide auto voor grotere gezinnen of kleine groepen

Invalide autoDe Ford Tourneo Custom Independence™ (uitvoering Titanium, metallic lak standaard) is zeer geschikt voor grotere families of voor mensen die extra ruimte nodig hebben. Deze auto is verkrijgbaar met een verlaagde vloer waardoor extra (hoofd)ruimte ontstaat (RE). Heeft u deze extra ruimte niet nodig, dan is de RS voor u ook een optie (deze heeft wel een wat langere oprijplaat, om de hellingshoek laag en de toegankelijkheid optimaal te houden).

Wilt u meer weten over de rolstoelauto’s van Mobielewielen? Laat hier uw gegevens achter voor meer informatie.

Vanaf eind maart van dit jaar kunt u een afspraak maken voor een demonstratie bij u thuis.

Stuur ons een bericht

Ook via dit formulier kunt u ons bereiken. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Zet mijn e-mailadres op de verzendlijst voor nieuws en aanbiedingen van Mobielewielen.

Sluit Menu