Nu verkrijgbaar bij Mobielewielen:

Peugeot Rifter, volledig rolstoeltoegankelijk

Laat hier uw gegevens achter en u krijgt bericht van ons als er nieuws te melden is over de nieuwe rolstoeltoegankelijke Peugeot Rifter.

Peugeot Rifter Horizon in uitrusting Allure verkrijgbaar vanaf € 36.843,–  (incl. BTW en incl. BPM).

Het nieuwe model van Peugeot, de Rifter, heeft een stoer en robuust uiterlijk. Het moderne, hightech interieur biedt ongekend veel ruimte en flexibiliteit. De rolstoeltoegankelijke Peugeot van Allied Mobility, nu exclusief verkrijgbaar bij Mobielewielen, is de rijk uitgeruste Rifter Allure. Met krachtige 1.5 BlueHDI motor beschikbaar vanaf € 40.450,– (inclusief BTW en BPM), of met 1.2 PureTech benzinemotor vanaf € 36.843,– (inclusief BTW en BPM).

Een compromisloos ontwerp. De Peugeot Rifter is een elegante, wendbare en krachtige MPV waarbij veelzijdigheid centraal staat. Met zijn korte en hoog geplaatste motorkap en grote bodemvrijheid, kenmerken van een SUV, kan hij op elke type weg uit de voeten. De koplampen met geïntegreerde lichtsignatuur en de verticale grille versterken het evenwichtige, compacte en dynamische silhouet.

Veiligheid en comfort staan voorop. De aanpassingen voldoen aan strenge eisen en zijn uiterst netjes afgewerkt, met veel oog voor detail. Zo is de oprijplaat zeer stevig maar licht in gewicht, dus gemakkelijk te gebruiken. Een electrische lier is aanwezig om te helpen bij het naar binnen rijden van de rolstoelpassagier. Eenmaal binnen wordt de rolstoel solide verankerd. 

Zie onderstaande fotogalerij voor meer details van deze state-of-the-art rolstoelauto!

Fotogalerij

Klik op de foto’s om ze groter te bekijken.

Laat hier uw gegevens achter en u krijgt bericht van ons als er nieuws te melden is over de nieuwe rolstoeltoegankelijke Peugeot Rifter.

Sluit Menu