De mogelijkheden van rolstoelvervoer in een gehandicapten auto.

Wanneer u of iemand in uw omgeving afhankelijk is van rolstoeltoegankelijk vervoer, is het belangrijk de juiste gehandicapten auto te vinden. Bij Mobielewielen bent u daarvoor aan het juiste adres.

Alle auto’s en bussen van Mobielewielen zijn standaard rolstoeltoegankelijk en voorzien van de belangrijkste uitrusting voor rolstoelvoer. Er is keuze uit diverse modellen en indelingen.

Meer weten over de rolstoelauto’s van Mobielewielen? Bekijk hier onze brochure(s).

Snelle levering invalide auto’s en concurrerende prijzen

Iedere rolstoelauto of rolstoelbus van Mobielewielen is standaard voorzien van de belangrijkste aanpassingen voor rolstoelvervoer. U hoeft dan ook niet eerst op zoek naar een auto en daarna naar de juiste ombouw voor de rolstoelpassagier: de voertuigen van Mobielewielen zijn “kant en klaar”. Dat vergemakkelijkt uw zoektocht! Daarnaast kunnen de gehandicapten auto’s snel geleverd worden en zijn de prijzen concurrerend, vanwege het feit dat deze in grote aantallen worden geproduceerd.

Gehandicapten auto

Toegankelijkheid, veiligheid en comfort

Veiligheid, toegankelijkheid en gebruikersgemak zijn de uitgangspunten geweest  bij het ontwerpen van de gehandicapten auto’s van Mobielewielen. De lichtgewicht oprijplaten die in alle modellen zijn verwerkt, zijn makkelijk en licht in het gebruik. Daarnaast zijn alle modellen voorzien van een elektrische lier om het inrijden van de rolstoel met passagier eenvoudiger te maken. Eenmaal in de auto, wordt de rolstoel vastgezet met het vierpunts rolstoelbevestigingssysteem, dat behalve zeer veilig ook gebruikersvriendelijk is. Voor de rolstoelpassagier(s) is een driepuntsgordel aanwezig. Nagenoeg alle modellen zijn voorzien van een verlaagde vloer voor optimale toegankelijkheid.

Moderne en rijk uitgeruste gezinsauto, rolstoeltoegankelijk

U wilt met uw hele gezin op pad en wendbaar zijn. Tegelijkertijd zoekt u een mooie, aantrekkelijke en ruime gezinsauto. Die combinatie bestaat! Het allernieuwste model van Peugeot, de Rifter, is bij Mobielewielen leverbaar als volledig rolstoeltoegankelijke auto. Met een rolstoelplaats tussen de overige passagiers, is ook voor de rolstoelpassagier comfortabel reizen gegarandeerd. De Peugeot Rifter Horizon™ rolstoelauto wordt geleverd in de luxe Allure uitvoering en metallic lak is inbegrepen.

Als de rolstoelpassagier niet mee reist, is de oprijplaat plat in de vloer opgevouwen. U heeft op deze manier veel bergruimte.

Gehandicapten auto voor grotere families of kleine groepen

Wanneer u op zoek bent naar een auto waarin veel ruimte is voor passagiers en één of twee rolstoelpassagiers, is de Ford Tourneo Custom Independence™ interessant voor u. De Independence™ is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Afhankelijk van de indeling waarvoor wordt gekozen, kunnen er tot twee rolstoelpassagiers en tot zes overige passagiers in deze gehandicapten auto vervoerd worden. Dat maakt deze rolstoelauto ook geschikt voor bijvoorbeeld taxibedrijven. De Independence™ wordt standaard geleverd in rijk uitgeruste uitvoering Titanium, inclusief metallic lak.

Wilt u meer weten? Laat hier uw gegevens achter voor meer informatie. Of neem contact met ons op voor het maken van een afspraak voor een demonstratie/passing aan huis.

Stuur ons een bericht

Ook via dit formulier kunt u ons bereiken. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Zet mijn e-mailadres op de verzendlijst voor nieuws en aanbiedingen van Mobielewielen.

Sluit Menu