Wat is belangrijk als u denkt over een invalide auto kopen?

Invalide auto kopen

Bent u op zoek naar een invalide auto? Bagnoles Mobielewielen levert auto’s waarmee een rolstoelpassagier kan worden vervoerd. Bij het kopen van een rolstoeltoegankelijke auto komt natuurlijk veel kijken. Vragen als: “Wat zijn de kosten? Wat is er verkrijgbaar? Wat heb ik eigenlijk precies nodig? Moet ik een auto laten ombouwen? Is het veel duurder dan een gewone auto?” zullen u niet onbekend voorkomen.

Meer weten over een invalide auto kopen? Bekijk hier onze brochure(s).

Brochure Ford Tourneo Custom Independence MobielewielenDownload

Snelle levering invalide auto’s en concurrerende prijzen

Iedere rolstoelauto en rolstoelbus van Mobielewielen is standaard voorzien van de belangrijkste aanpassingen voor rolstoelvervoer. Dat betekent dat u niet twee keer op zoek hoeft; eerst naar een autobedrijf en later naar een ombouwbedrijf. Bij Mobielewielen vindt u namelijk “kant en klare” rolstoeltoegankelijke auto’s. Dat maakt uw zoektocht makkelijker en korter. Doordat de rolstoelauto’s in grote aantallen worden geproduceerd, zijn de prijzen zeer concurrerend. Bovendien kunnen deze snel geleverd worden. Dat maakt een invalide auto kopen gemakkelijker!

Toegankelijkheid, veiligheid en comfort

Bij het ontwerpen van de invalide auto’s zijn toegankelijkheid, veiligheid en gebruiksgemak als belangrijkste uitgangspunten aangehouden. Alle rolstoelauto’s zijn voorzien van lichtgewicht oprijplaten, welke het gebruik makkelijker maken. De vierpunts rolstoelbevestigingssystemen in alle rolstoelauto’s van Mobielewielen zijn veilig en zeer gebruikersvriendelijk. Voor de rolstoelpassagier is ook een driepuntsgordel aanwezig. Alle invalide auto’s zijn standaard voorzien van een elektrische lier. Nagenoeg alle modellen hebben een verlaagde vloer voor optimale toegankelijkheid.

Moderne en rijk uitgeruste gezinsauto, rolstoeltoegankelijk

invalide auto kopenWelke rolstoelauto u het beste past, hangt natuurlijk af van uw situatie. Wilt u een invalide auto kopen die plaats biedt aan één rolstoelpassagier en meerdere overige passagiers? Dan is de Peugeot Rifter Horizon™ bijvoorbeeld een goede keuze voor u. Dit is een rijk uitgeruste ruime en moderne gezinsauto (uitvoering Allure, metallic lak standaard inbegrepen). De plaats van de rolstoelpassagier bevindt zich tussen de overige passagiers. Wanneer de rolstoelpassagier mee reist, wordt het achteruitzicht niet belemmerd door de opstaande oprijplaat. Als er géén rolstoelpassagier in de auto mee reist, is de oprijplaat plat in de vloer opgevouwen: u heeft op deze manier veel bergruimte.

Een invalide auto kopen voor grotere families of kleine groepen

Bent u op zoek naar veel ruimte voor passagiers en bagage en wilt u misschien zelfs twee rolstoelpassagiers tegelijk kunnen vervoeren? Dan is de Ford Tourneo Custom Independence™ misschien precies wat u zoekt! De Independence™ is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, waaronder een met ruimte voor twee rolstoelpassagiers. Er is daarnaast ruimte voor tot zes overige passagiers, afhankelijk van de indeling die u kiest. De Independence™ wordt standaard geleverd in uitvoering Titanium, inclusief metallic lak.

Wilt u meer weten? Laat hier uw gegevens achter voor meer informatie. Of neem contact met ons op voor het maken van een afspraak voor een demonstratie/passing aan huis.

Stuur ons een bericht

Ook via dit formulier kunt u ons bereiken. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit Menu