Bent u op zoek naar een invalide auto? Bagnoles Mobielewielen levert auto’s waarmee een rolstoelpassagier kan worden vervoerd. Bij het kopen van een rolstoeltoegankelijke auto komt natuurlijk veel kijken, het is immers geen dagelijkse bezigheid. Vragen als: “Wat zijn de kosten? Wat is er verkrijgbaar? Wat heb ik eigenlijk precies nodig? Moet ik een auto laten ombouwen? Is het veel duurder dan een gewone auto?” zullen u niet onbekend voorkomen.

Meer weten over een rolstoelauto kopen? Bekijk hier onze brochure(s).

Gebruikersvriendelijk, makkelijk toegankelijk, veilig

Invalide autoDe rolstoeltoegankelijke auto’s van Mobielewielen zijn standaard al voorzien van de belangrijkste aanpassingen voor rolstoelvervoer. Dat betekent dat u de auto in feite “kant en klaar” bij ons kunt aanschaffen. Dat maakt uw zoektocht een stuk eenvoudiger! De rolstoelauto’s zijn voorzien van lichtgewicht oprijplaten, welke het gebruik makkelijker maken.  Bovendien zijn de rolstoelbevestigingssystemen in alle rolstoelauto’s van Mobielewielen veilig en zeer gebruikersvriendelijk. Alles is ontworpen met goede toegankelijkheid en veiligheid als uitgangspunt.

Snelle levering aangepaste auto’s en concurrerende prijzen

Doordat de rolstoelauto’s in grote aantallen worden geproduceerd, kunnen deze snel geleverd worden. Bovendien zijn de prijzen van de invalide auto’s van Mobielewielen zeer concurrerend. Er zijn diverse voertuigen waaruit u kunt kiezen: de Peugeot Rifter Horizon™ of de Ford Tourneo Custom Independence™. In de indeling van de zitplaatsen zijn voor beide modellen diverse keuzemogelijkheden. Uw keuze zal afhankelijk zijn van uw wensen omtrent het aantal personen dat u in de auto wilt kunnen vervoeren en de hoeveelheid ruimte u wenst.

Moderne en rijk uitgeruste gezinsauto, rolstoeltoegankelijk

De Peugeot Rifter Horizon™ is een ruime, luxe uitgeruste gezinsauto (uitvoering Allure, metallic lak standaard inbegrepen). Wanneer er geen rolstoelpassagier mee reist, is de oprijplaat plat in de vloer opgevouwen: u heeft op deze manier veel bergruimte. Reist de rolstoelpassagier wél mee, bevindt deze zich naast de overige passagier(s) op de tweede zitrij. De oprijplaat wordt na het inrijden en bevestigen van de rolstoel achter de rolstoelpassagier omhoog gezet, zonder het achteruitzicht te belemmeren.

Invalide auto voor grotere families of kleine groepen

Aangepaste autoVoor grotere families of voor mensen die extra ruimte nodig hebben, is er de Ford Tourneo Custom Independence™ (uitvoering Titanium, metallic lak standaard inbegrepen). Deze is verkrijgbaar met een verlaagde vloer waardoor extra ruimte ontstaat (RE). Heeft u deze extra ruimte niet nodig, dan is de RS voor u ook een optie (deze heeft wel een wat langere oprijplaat, om de hellingshoek laag te houden).

Wilt u meer weten? Laat hier uw gegevens achter voor meer informatie.

Vanaf eind maart van dit jaar kunt u een afspraak maken voor een demonstratie van een invalide auto bij u thuis.

Stuur ons een bericht

Ook via dit formulier kunt u ons bereiken. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Zet mijn e-mailadres op de verzendlijst voor nieuws en aanbiedingen van Mobielewielen.

Sluit Menu