De Mercedes rolstoelbussen van Mobielewielen zijn geschikt voor het vervoer van groepen en daardoor zeer interessant voor bijvoorbeeld taxibedrijven. Door de slimme indeling van de bussen, is het mogelijk rolstoelplaatsen te creëren als die nodig zijn. Rijden er geen rolstoelpassagiers mee, kan een maximum aantal andere passagiers worden meegenomen (aantal uiteraard afhankelijk van het formaat van de bus en de gekozen indeling).

De rolstoelbussen zijn voorzien van een railsysteemvloer. Middels losse rolstoelbevestigingsssystemen kunnen de rolstoelen op de gewenste plaats worden vastgezet. Dit systeem biedt grote flexibiliteit.

Railsysteemvloer
Flexibele indeling door draai-klapstoelen

Voor een goede toegankelijkheid van de rolstoel- en overige passagiers, beschikken onze bussen over een lineaire lift, of desgewenst over een oprijplaat. Daarnaast zijn de bussen voorzien van een verlaagde instap en zijn er instapleuningen in de bussen aanwezig.

Lineaire lift maakt inrijden rolstoel gemakkelijk
Verlaagde instap met instapleuningen, voor goede toegankelijkheid

Prijzen

Mercedes Sprinter Tourer™

Standaard uitgerust met:
ASR, Anti doorslipregeling incl. BAS, remassistent incl. EBV, elektronische remkrachtverdeler, wegrijassistent, voorbereiding voor AHW-stekkerdoos, voorbereiding voor digitale radio (DAB), starthulp – aansluiting Mercedes-Benz noodoproepsysteem, pechmanagement, aflegvak boven de voorruit, opbergvak onder zitting, afstandsbediening (drie knoppen) TEMPMATIC, waarschuwingssignaal veiligheidsgordel, buitentemperatuurmeter, zijwindassistent, communicatiemodule (LTE/4G) voor Mercedes PRO ATTENTION ASSIST, dimlichtassistent, derde remlicht, adaptief remlicht, reservewiel, armleuning voor bestuurdersstoel, airbag voor de bestuurder, stof Maturin zwart verbandtrommel, hydraulische krik, gevarendriehoek, elektrisch bedienbare portierramen voorzijde

Hieronder richtprijzen uitgaande van Mercedes Sprinter Tourer Rolstoelbus 314 CDi. Alle andere uitvoeringen van de Sprinter zijn uiteraard ook mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden en prijzen. Onderstaande prijzen zijn gebaseerd op de standaard, zonder opties. Wilt u opties toevoegen? Dat kan! Neem contact met ons op!

 

MotoriseringUitvoeringCO2ConsumentenprijsBPMBTWExcl. BTW/BPM
314 CDiRailsysteemvloer, lengte L2€ 46.400,--
Railsysteemvloer, lengte L3€ 48.200,--

Prijzen in euro
Onder voorbehoud wijzigingen BPM tarief
Prijs- en uitrustingswijzigingen voorbehouden
Levering 4-6 maanden

Sluit Menu