Auto’s voor rolstoel vervoer: Mobielewielen

Een passende auto vinden wanneer u afhankelijk bent van rolstoel vervoer, kan een hele zoektocht zijn. Mobielewielen maakt het u makkelijk door auto’s te leveren die standaard voorzien zijn van de belangrijkste voorzieningen voor rolstoel vervoer.

Veiligheid en toegankelijkheid

Het is natuurlijk van belang dat de voorzieningen voor het rolstoel vervoer eenvoudig zijn in gebruik en dat de auto makkelijk toegankelijk is. Bovendien is veiligheid voor alle passagiers uiteraard enorm belangrijk. Lichtgewicht oprijplaten en een elektrische lier maken het inrijden van de rolstoel eenvoudig. Eenmaal in de auto kan de rolstoel veilig worden vastgezet middels het vierpunts rostoelbevestigingssysteem. Voor de rolstoelpassagier is ook een driepuntsgordel in de auto aanwezig. Veilig vervoer en gebruiksgemak zijn daarmee gegarandeerd.

Rolstoel vervoer

Comfortabele en rijk uitgeruste rolstoelauto’s

Of u nu kiest voor een robuuste gezinsauto met veel ruimte zoals de Peugeot Rifter Horizon™, of liever een nóg ruimere auto heeft, zoals de Ford Tourneo Custom Independence™: alle voertuigen zijn rijk uitgerust, comfortabel en volledig geschikt voor rolstoel vervoer.

Download hier de brochure(s) voor meer informatie.

Snelle levering van auto’s voor rolstoel vervoer

Doordat de rolstoeltoegankelijke auto’s in grote aantallen worden geproduceerd, kunnen deze snel geleverd worden. Bovendien zijn de prijzen van de rolstoelauto’s en rolstoelbussen van Mobielewielen zeer concurrerend.

Veel ruimte voor rolstoel vervoer én overige passagiers

Door de verscheidenheid in modellen, is er altijd wel een auto bij die die past bij uw situatie en voldoet aan uw eisen en wensen. Wilt u bijvoorbeeld meer dan één rolstoelpassagier kunnen vervoeren? Dat kan met de Ford Independence™ Twin die ruimte biedt voor twee rolstoelpassagiers en tot zes overige passagiers. Zoekt u een moderne, comfortabele en ruime gezinsauto waarin één rolstoelpassagier en tot drie overige passagiers vervoerd kunnen worden? Dan is de Peugeot Rifter Horizon™ wellicht iets voor u. Informeer naar de mogelijkheden en de diverse modellen!

Wilt u meer weten over onze rolstoelauto’s en de diverse mogelijkheden, of wilt u een afspraak maken voor een demonstratie/passing bij u thuis? Neem dan hier contact met ons op.

Stuur ons een bericht

Ook via dit formulier kunt u ons bereiken. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Zet mijn e-mailadres op de verzendlijst voor nieuws en aanbiedingen van Mobielewielen.

Sluit Menu