Bagnoles Mobielewielen maakt een rolstoelauto kopen eenvoudig!

Een rolstoelauto kopen is geen dagelijkse bezigheid. Misschien nog wel veel meer dan bij de aanschaf van een gewone auto, komt er bij het kopen van een auto waarmee een rolstoelpassagier vervoerd kan worden, veel kijken.  Mobielewielen maakt het u gemakkelijk: de rolstoelauto’s van Mobielewielen zijn standaard voorzien van de belangrijkste uitrusting voor rolstoeltoegankelijkheid: u koopt deze in feite “kant en klaar”.

Wilt u meer weten over een rolstoelauto kopen bij Mobielewielen? Laat hier uw gegevens achter voor meer informatie.

Keuze uit diverse modellen

Er zijn diverse modellen beschikbaar, van Ford en Peugeot. Afhankelijk van uw wensen, het aantal personen dat u in de auto wilt kunnen vervoeren en of hoeveel ruimte u wenst, kunt u kiezen voor de Peugeot Rifter Horizon™ of de Ford Tourneo Custom Independence™. Ook in de indeling van de zitplaatsen zijn diverse keuzes.

Gemakkelijk in het gebruik en bovendien rijk uitgerust

Rolstoelauto kopen

Door de lichtgewicht oprijplaten, de slimme indeling en het optimaal gebruik maken van de ruimte, zijn alle rolstoelauto’s van Mobielewielen heel goed toegankelijk en eenvoudig in het gebruik. Bovendien zijn de rolstoelbevestigingssystemen in alle rolstoelauto’s van Mobielewielen veilig en zeer gebruikersvriendelijk.

Standaard zijn de auto’s voorzien van metallic lak en een goede basisuitrusting (alle Fords zijn in de uitvoering Titanium; alle Peugeots in de uitvoering Allure). Daarmee zijn de rolstoelauto’s allemaal standaard voorzien van veel gebruiksgemak en luxe. Wilt u een rolstoelauto kopen die makkelijk in gebruik is en bovendien voorzien is van veel luxe? Kies dan voor een rolstoelauto van Mobielewielen.

Peugeot Rifter en Ford Tourneo Custom rolstoelauto kopen

Rolstoelauto

De Peugeot Rifter Horizon™ is een ruime, luxe uitgeruste gezinsauto. Wanneer er geen rolstoelpassagier mee reist, is de oprijplaat plat in de vloer opgevouwen: u heeft op deze manier veel bergruimte en de auto ziet er niet omgebouwd uit. Reist de rolstoelpassagier wél mee, bevindt deze zich naast de overige passagier(s) op de tweede zitrij. De oprijplaat wordt na het inrijden en bevestigen van de rolstoel achter de rolstoelpassagier omhoog gezet. Door de geringe hoogte belemmert de opstaande oprijplaat het achteruitzicht niet.

Wilt u een rolstoelauto kopen met meer ruimte, voor extra passagiers of bijvoorbeeld i.v.m. het formaat van de rolstoel, dan kunt u kiezen voor de Ford Independence. De RE versies van deze auto hebben een verlaagde vloer waardoor extra ruimte ontstaat. Heeft u deze extra ruimte niet nodig, dan is de RS versie eventueel ook een optie (deze heeft wel een wat langere oprijplaat, om de hellingshoek laag te houden).

Wilt u meer weten over een van de modellen? Of wilt u een rolstoelauto kopen? Laat hier uw gegevens achter voor meer informatie.

Wilt u een demonstratie of passing bij u thuis? Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Stuur ons een bericht

Ook via dit formulier kunt u ons bereiken. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Zet mijn e-mailadres op de verzendlijst voor nieuws en aanbiedingen van Mobielewielen.

Sluit Menu