Misschien bent u op zoek naar een rolstoelauto. Een auto waarmee een rolstoelpassagier kan worden vervoerd. Het kopen van een rolstoeltoegankelijke auto is geen dagelijkse bezigheid. Er komt natuurlijk veel bij kijken. “Wat heb ik precies nodig? Wat is er verkrijgbaar? Moet ik een auto laten ombouwen? Wat zijn de kosten? Is het  veel duurder dan een gewone auto?” Ongetwijfeld heeft u nog veel meer vragen.

Diverse modellen rolstoelauto’s leverbaar

Mobielewielen levert diverse modellen rolstoeltoegankelijke auto’s, die standaard al van de belangrijkste aanpassingen voor rolstoelvervoer voorzien zijn. Dat maakt uw zoektocht een stuk eenvoudiger! Afhankelijk van uw wensen, het aantal personen dat u in de auto wilt kunnen vervoeren en of hoeveel ruimte u wenst, kunt u kiezen voor de Peugeot Rifter Horizon™ of de Ford Tourneo Custom Independence™. In de indeling van de zitplaatsen zijn diverse keuzes. Natuurlijk zijn wij u graag van dienst bij het beantwoorden van uw vragen rondom de aanschaf van uw rolstoelauto.

Download hier de brochure(s) voor meer informatie.

Rolstoelauto

Goede toegankelijkheid en gebruiksgemak

De auto’s van Mobielewielen worden standaard rolstoeltoegankelijk geleverd. De rolstoelauto’s zijn voorzien van lichtgewicht oprijplaten, welke het gebruik makkelijker maken.  Bovendien zijn de rolstoelbevestigingssystemen in alle rolstoelauto’s van Mobielewielen veilig en zeer gebruikersvriendelijk. Daarnaast zijn alle modellen standaard uitgerust met een elektrische lier. Alles is ontworpen met goede toegankelijkheid als uitgangspunt.

Snelle levering, concurrerende prijzen

Doordat de auto’s in grote aantallen worden geproduceerd, kunnen deze snel geleverd worden. Bovendien zijn de prijzen van de rolstoelauto’s van Mobielewielen zeer concurrerend.

Luxe rolstoelauto voor het hele gezin

De Peugeot Rifter Horizon™ is een ruime, luxe uitgeruste gezinsauto (uitvoering Allure, metallic lak standaard inbegrepen). Wanneer er geen rolstoelpassagier mee reist, is de oprijplaat plat in de vloer opgevouwen: u heeft op deze manier veel bergruimte en de auto ziet er niet omgebouwd uit. Reist de rolstoelpassagier wél mee, bevindt deze zich naast de overige passagier(s) op de tweede zitrij. De oprijplaat wordt na het inrijden en bevestigen van de rolstoel achter de rolstoelpassagier omhoog gezet. Door de geringe hoogte belemmert de opstaande oprijplaat het achteruitzicht niet.

Ideaal voor grotere gezinnen of kleine groepen

Heeft u meer ruimte nodig in uw rolstoelauto, voor extra passagiers of bijvoorbeeld i.v.m. het formaat van de rolstoel, kunt u kiezen voor de Ford Tourneo Custom Independence™ (uitvoering Titanium, metallic lak standaard inbegrepen). De RE versies van deze auto hebben een verlaagde vloer waardoor extra ruimte ontstaat. Heeft u deze extra ruimte niet nodig, dan is de RS versie eventueel ook een optie (deze heeft wel een wat langere oprijplaat, om de hellingshoek laag te houden).

Rolstoelauto kopen

Wilt u meer weten over onze rolstoelauto’s? Download hier de brochure(s).

Vanaf eind maart van dit jaar kunt u een afspraak maken voor een demonstratie bij u thuis.

Stuur ons een bericht

Ook via dit formulier kunt u ons bereiken. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Zet mijn e-mailadres op de verzendlijst voor nieuws en aanbiedingen van Mobielewielen.

Sluit Menu