Als u iemand in uw familie hebt die afhankelijk is van rolstoeltoegankelijk vervoer, wilt u misschien een rolstoelauto of rolstoelbus kopen. Of u vervoert groepen waaronder zich rolstoelpassagiers bevinden. Ook dan kan het zijn dat u een rolstoelbus wilt kopen.

Rolstoelauto’s en Standaard voorzien van de belangrijkste aanpassingen voor rolstoelvervoer

Een rolstoelauto of rolstoelbus van Mobielewielen is standaard voorzien van de belangrijkste aanpassingen voor rolstoelvervoer. Dat betekent dat u niet op pad hoeft om een auto of bus te laten ombouwen. U kiest het model dat het beste bij u past en u kunt vervolgens snel met uw auto erop uit.

Rolstoelbus kopen

De invalide voertuigen van Mobielewielen zijn luxe, rijk uitgeruste modellen. Afhankelijk van het aantal personen dat u in de auto wilt kunnen vervoeren en of hoeveel ruimte u wenst, kunt u kiezen voor de rolstoelbus of rolstoelauto die u het beste past. Natuurlijk zijn wij u graag van dienst bij het beantwoorden van uw vragen rondom de aanschaf van uw rolstoelauto.

Ford Tourneo Custom Independence™ en Peugeot Rifter Horizon™

Wilt u een rolstoelbus kopen waarin u groepen kunt vervoeren? Neem dan contact met ons op: wij leveren onder andere Mercedes bussen die geschikt zijn voor het vervoeren van rolstoel- en overige passagiers.

Heeft u een groter gezin of zoekt u een auto waarin u met kleine groepen comfortabel kunt reizen? De Ford Tourneo Custom Independence™ is dan een goede keuze! Er zijn diverse uitvoeringen, waaronder ook één waarin zelfs twee rolstoelpassagiers kunnen meerijden. Daarnaast is er plaats voor maximaal zes overige passagiers en de bestuurder. Voor grotere gezinnen of kleine groepen is de Independence™ ideaal. Ook voor zorginstellingen of taxibedrijven is de Independence™ een prima keuze.

Het kan ook zijn dat uw voorkeur meer uitgaat naar een functionele en luxe MPV met veel (berg)ruimte. De Peugeot Rifter Horizon™ is dan misschien iets voor u! Het nieuwste model van Peugeot is bij Mobielewielen verkrijgbaar als volledig rolstoeltoegankelijk. In de auto is plaats voor één rolstoelpassagier die tussen de overige passagiers veilig en comfortabel vervoerd kan worden.  

Download hier de brochure(s) voor meer informatie.

Optimale toegankelijkheid en makkelijk in gebruik

Bij het ontwerpen van de rolstoelauto’s en –bussen is veel aandacht besteed aan optimale toegankelijkheid en veiligheid. Alle modellen van Peugeot en Ford zijn uitgerust met lichtgewicht oprijplaten, die het gebruik makkelijk maken. Een elektrische lier behoort tot de standaard uitrusting. De rolstoelbevestigingssystemen zijn eenvoudig in het gebruik en bovendien zeer veilig.

Korte levertijden van rolstoelbus en rolstoelauto

Een rolstoelauto of rolstoelbus kopen bij Mobielewielen betekent snelle levering. Daarnaast zijn de prijzen van Mobielewielen zeer concurrerend.

Neem contact met ons op als u een afspraak wilt maken voor een thuisdemonstratie of –passing. Wilt u meer weten? Wij helpen u graag.

Sluit Menu