Een rolstoelbus kan datgene zijn waarnaar u op zoek bent. Bijvoorbeeld omdat u een gezin hebt waarin iemand afhankelijk is van rolstoeltoegankelijk vervoer. Of omdat u groepen vervoert waaronder zich ook rolstoelpassagiers bevinden.

Wanneer u zich oriënteert omtrent de aanschaf van een rolstoeltoegankelijke auto of bus, komen er ongetwijfeld diverse vragen op. “Moet ik een auto laten ombouwen? Wat zijn de kosten? Is het  veel duurder dan een gewone auto? “Wat heb ik precies nodig? Wat is er verkrijgbaar?”

Standaard voorzien van de belangrijkste aanpassingen voor rolstoelvervoer

Een rolstoelauto of rolstoelbus van Mobielewielen is standaard voorzien van de belangrijkste aanpassingen voor rolstoelvervoer. Dat betekent dat u niet op pad hoeft om een auto om te laten bouwen.

Rolstoelbus

De invalide voertuigen van Mobielewielen zijn luxe, rijk uitgeruste modellen. Afhankelijk van het aantal personen dat u in de auto wilt kunnen vervoeren en of hoeveel ruimte u wenst, kiest u de rolstoelbus of rolstoelauto die u het beste past. Natuurlijk zijn wij u graag van dienst bij het beantwoorden van uw vragen rondom de aanschaf van uw rolstoelauto of rolstoelbus.

Ford Tourneo Custom Independence™ en Peugeot Rifter Horizon™

Zoekt u een rolstoelbus waarin u met veel personen comfortabel kunt reizen? Voor grotere gezinnen of kleine groepen is de Ford Tourneo Custom Independence™ een goede keuze!

Download hier de brochure(s) voor meer informatie over de diverse modellen van de Independence™.

Vervoert u grotere groepen, bijvoorbeeld in het zorgvervoer en zoekt u flexibiliteit? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over o.a. onze Mercedes rolstoelbussen.

Bent u juist op zoek naar een functionele en luxe MPV met veel (berg)ruimte?
Dan is de Peugeot Rifter Horizon™ misschien iets voor u! Het nieuwste model van Peugeot is bij Mobielewielen verkrijgbaar als rolstoelauto waarin een rolstoelpassagier, tussen de overige passagiers, comfortabel vervoerd kan worden.

Optimale toegankelijkheid en makkelijk in gebruik

Alle rolstoelauto’s van Mobielewielen (de modellen van Ford en Peugeot) zijn voorzien van lichtgewicht oprijplaten, die het gebruik makkelijker maken. Een elektrische lier is standaard in de auto’s aanwezig. Alles is ontworpen met goede toegankelijkheid, veiligheid en gebruiksgemak als uitgangspunten.

Wilt u meer informatie over een grotere rolstoelbus? Wij helpen u graag verder. In een rolstoelbus of -auto van Mobielewielen reist u comfortabel en veilig!

Korte levertijden van rolstoelbus en rolstoelauto

Groot voordeel is dat Mobielewielen de voertuigen “kant en klaar” rolstoeltoegankelijk levert. U hoeft dus na aanschaf niet opnieuw op zoek voor de ombouw. De rolstoeltoegankelijke voertuigen van Mobielewielen kunnen dan ook snel geleverd worden.

Wilt u meer weten of een afspraak maken voor een demonstratie/passing? Neem contact met ons op.

Sluit Menu