Hoge kwaliteit en snelle levering!

Rolstoeltoegankelijke voertuigen kunnen het verschil maken! Mobiliteit is enorm belangrijk. Het hebben van een eigen rolstoelauto of –bus betekent vrijheid en onafhankelijkheid voor rolstoelrijders en hun families.

De rolstoeltoegankelijke auto’s van Mobielewielen worden gebouwd in Schotland, door Allied Mobility. Allied Mobility is een van de grootste fabrikanten van rolstoeltoegankelijke en aangepaste voertuigen. Er wordt nauw samengewerkt met fabrikanten als Peugeot en Ford.

Alle aan rolstoelvervoer aangepaste voertuigen worden ontworpen met toegankelijkheid als belangrijkste aandachtspunt. Van verlaagde vloeren en gebruikersvriendelijke rolstoelbevestigingssystemen tot innovatieve lichtgewicht oprijplaten: aan alles wordt gedacht.

Uiteraard voldoen alle rolstoel-aangepaste voertuigen aan de hoogste eisen op het gebied van veiligheid en kwaliteit.

Doordat de rolstoelauto’s en bussen in feite “klant en klaar” worden geleverd, is de levertijd in de regel kort. Door de grote aantallen die worden geproduceerd is het bovendien mogelijk top-kwaliteit rolstoeltoegankelijke auto’s te maken tegen zeer concurrerende prijzen. Met de auto’s van Mobielewielen hoeft het bezit van uw eigen rolstoelauto niet de wereld te kosten!

Het is altijd mogelijk aanpassingen te laten doen, zoals bijvoorbeeld aan de indeling van de zitplaatsen, zodat de auto helemaal voldoet aan uw wensen en bij uw behoeften past. Het is natuurlijk belangrijk dat uw auto precies is zoals u hem wenst, zodat u er optimaal van kunt genieten!

Sluit Menu