Hoge kwaliteit, snelle levering!

 

Speciaal voor de zakelijke markt levert Mobielewielen rolstoelbussen geschikt voor groepsvervoer. U kunt daarbij denken aan bijvoorbeeld Mercedes Sprinter en Ford Transit. Er is keuze uit diverse indelingen en keuze in het aantal rolstoelplaatsen. De rolstoelbussen zijn uitgerust met o.a. een lift.

Naast de grotere rolstoelbussen is voor taxibedrijven ook de Ford Tourneo Custom Independence interessant. Deze auto is er in diverse uitvoeringen, waaronder een met ruimte voor zelfs twee rolstoelpassagiers. De Independence is ontworpen met toegankelijkheid als belangrijkste aandachtspunt. Van verlaagde vloeren en gebruikersvriendelijke rolstoelbevestigingssystemen tot innovatieve lichtgewicht oprijplaten: aan alles is gedacht.

Uiteraard voldoen alle rolstoel-aangepaste voertuigen aan de hoogste eisen op het gebied van veiligheid en kwaliteit.

Doordat de rolstoelbussen en auto’s standaard al voorzien zijn van de belangrijkste uitrusting voor rolstoelvervoer, kunnen deze snel geleverd worden. Door de grote aantallen die worden geproduceerd, is het bovendien mogelijk top-kwaliteit rolstoelbussen en auto’s te maken tegen zeer concurrerende prijzen.

Sluit Menu