Mobielewielen levert voertuigen geschikt voor rolstoelvervoer.

Wanneer u afhankelijk bent van rolstoelvervoer, kan de aanschaf van een passende auto een hele zoektocht zijn. Dat is niet langer nodig: Mobielewielen levert auto’s die standaard voorzien zijn van de belangrijkste voorzieningen voor het vervoer van passagiers in een rolstoel.

Comfortabele en rijk uitgeruste rolstoelauto’s

rolstoelvervoer

Alle rolstoelauto’s van Mobielewielen zijn comfortabel en rijk uitgerust. Of u nu kiest voor een robuuste gezinsauto met veel ruimte, de Peugeot Rifter Horizon™, of liever een nóg ruimere auto heeft, zoals de Ford Tourneo Custom Independence™: u kunt er altijd van uitgaan dat u een complete en luxe auto rijdt……en standaard zijn deze auto’s geschikt voor rolstoelvervoer!

Download hier de brochure(s) voor meer informatie.

Veiligheid en toegankelijkheid

Natuurlijk is het belangrijk dat de voorzieningen voor het rolstoelvervoer eenvoudig zijn in gebruik, dat de auto een goede toegankelijkheid heeft en dat alle passagiers veilig worden vervoerd. Aan al deze voorwaarden wordt voldaan bij de rolstoelauto’s van Mobielewielen. Alle voertuigen beschikken over een makkelijk te bedienen lichtgewicht oprijplaat en een elektrische lier om het inrijden van de rolstoel te vergemakkelijken. Eenmaal in de auto wordt de rolstoel op eenvoudige wijze veilig vastgezet middels het vierpunts rolstoelbevestigingssysteem. Voor de rolstoelpassagier is een driepuntsgordel in de auto aanwezig.

Snelle levering van auto’s voor rolstoel vervoer

Doordat de rolstoeltoegankelijke auto’s in grote aantallen worden geproduceerd, kunnen deze snel geleverd worden. Bovendien zijn de prijzen van de rolstoelauto’s en rolstoelbussen van Mobielewielen zeer concurrerend.

Veel ruimte voor rolstoel en overige passagiers

Doordat er diverse modellen beschikbaar zijn, is er altijd wel een auto bij die voldoet aan uw eisen en wensen en die past bij uw situatie. Wilt u meer dan één rolstoelpassagier kunnen vervoeren? Dan is er bijvoorbeeld de Ford Independence™ Twin met ruimte voor twee rolstoelpassagiers. Heeft u juist behoefte aan een robuuste ruime gezinsauto? Dan is de Peugeot Rifter wellicht iets voor u.

Wilt u meer weten over onze rolstoelauto’s en de diverse mogelijkheden, of wilt u een afspraak maken voor een demonstratie/passing bij u thuis? Neem dan hier contact met ons op.

Stuur ons een bericht

Ook via dit formulier kunt u ons bereiken. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Zet mijn e-mailadres op de verzendlijst voor nieuws en aanbiedingen van Mobielewielen.

Sluit Menu